PALVELUMME

Canto Groupin teknikot sekä laadukkaat laitteet varmistavat, että sinä voit keskittyä sisältöön ja tapahtumasta nauttimiseen.

Tekniikka ja tuotanto yritystilaisuuksiin

Olipa tilaisuuteesi mitä kokoluokkaa tahansa, teemme skaalauksen puolestasi ja toimitamme laadukkaan laitteiston ja taatusti ystävällisen henkilökunnan palvelemaan tapahtumaasi. Ammattitaitoisella tarvekartoituksella ja suunnittelemalla yhdessä saamme sinulle hyvän, kilpailukykyisen hinnan.


Tekniikka ja tuotanto konsertteihin ja kiertueille

Canto Groupissa on kymmenien miestyövuosien kokemus livestä yhdistettynä ripeyteen ja joustavuuteen. Siksi olemme livetuotantojen paras kumppani. Saat meiltä vuokrattua tekniikan niin pienille klubikeikoille kuin pitkille kiertueille.


Vuokrattava tekniikka ja tuotantoapu yksityistilaisuuksiin

Oletko järjestämässä 50-vuotisjuhlia, karonkkaa, häitä tai muuta mukavaa? Ehkä mietit pientä äänentoistoa, jotta puheet saadaan kuulumaan, taustamusiikki soimaan tai pari värivaloa tunnelmaa luomaan. Kysy meiltä, saat ystävällisen konsultoinnin ja tarjouksen tarpeeseesi sovitettuna. Huolehdimme tekniset laitteet paikalle, neuvomme niiden käytössä ja haemme ne pois juhlien jälkeen. Se voi olla näin helppoa.

Kerromme mielellämme lisää!