ME OLEMME CANTO GROUP


Mikko-Pekka Laine on todellinen musiikin moniottelija. Mm. Sunrise Avenuen ja Children of Bodomin maailmankiertueella työskennellyt M-P eksyy monen kollegan tavoin enää harvoin vapaa-ajallaan keikoille, mutta mainitsee kiinnostavista tapahtumista esimerkiksi LUX-valofestivaalin ja Taiteiden yön. "Tapahtumateollisuuden työmailla on parasta muuttuvat työympäristöt sekä tietenkin työryhmät. Hyvä tapahtuma syntyy yhteen hiileen puhaltamalla, hyvällä suunnittelulla ja yhteishengellä. Ja aina saa olla vähän pilke silmäkulmassa. Vaikuttavimpia tapahtumia itselle ovat olleet esimerkiksi Emma-, Jussi- ja Radiogaalat. Kerran Bradenburgin portilla lavalta näki noin puolen miljoonan ihmisen yleisön, se oli hyvin mieleenpainuva näky".

Sami Joutsimies kuvaa itseään työstään innostuneeksi ja frisbeegolfia harrastavaksi mieheksi. "Työ tapahtuma-alalla on sopivan vaihtelevaa, jokainen päivä ja tilaisuus aina omanlaisensa. Saan käyttää luovuutta hyväkseni ja olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä". Alun perin valomiehenä teatteripuolella aloittanut Sami kiersi livepuolella sittemmin ääniteknikkona mm. Club For Fiven kanssa ja muistelee työstään kokemuksia mm. Shanghain maailmannäyttelyssä ja Pietarin talousfoorumissa. "Parhaimpia omia kokemuksia tapahtumista ovat Circue du Soleilin Amaluna Royal Albert Hallissa ja Euroopan suurin frisbeegolfturnaus Tyyni Suomessa". "Paras tapahtuma syntyy luovasta energiasta, ammattimaisesta suunnittelusta ja asiakkaiden toiveiden toteuttamisesta".

Kari Lahti on pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt ammattilainen. Työhistoriaa löytyy mm. Menneisyyden vankien, Jimi Tenor Bandin, Tarharyhmän, Samuli Putron, Rajattoman ja Anna Erikssonin kanssa. Alun perin Uudenmaan Kiertuetekniikka -firma aloitti toimintansa vuosituhannen alusta, kunnes vuonna 2016 Sami Joutsimies liittyi työryhmään ja perustettiin Canto Group, joka otti haltuun tapahtumatekniikan toiminnan Uudenmaan Kiertuetekniikalta.

Sami kuvaa Cantoa iloiseksi, energiseksi ja tyylikkääksi uuden ajan tapahtumataloksi. M-P, Sami ja Kari sekä tapahtumiin rekrytoitava tapahtuma-ammattilaisten koulutettu parhaimmisto takaa tapahtumaan aidosti positiivisen ja ammattimaisen otteen.